Nicușor Cionoiu:  “În perioada pandemiei, sistemul de învățământ românesc a trebuit să se adapteze unei noi realități. Vă felicit că ați reușit să faceți față acestei provocări fără precedent și să mergeți mai departe”

Nicușor Cionoiu. FOTO Facebook Nicușor Cionoiu

Senatorul PSD de Călărași, Nicușor Cionoiu, a transmis un mesaj cu ocazia începutului noului an școlar, afirmând că în perioada pandemiei sistemul de învățământ românesc a trebuit să se adapteze unei noi realități și i-a felicitat pe elevi și pe profesori că au reușit să facă față acestei provocări și meargă mai departe.

Nicușor Cionoiu a fost prezent la deschiderea noului an școlar la Colegiul Economic Călărași și la Școala Gimnazială Specială Nr. 1 Călărași.

“Cu multă admirație vă spun că sunt mândru de voi și de dascălii voștri, care își pun toate cunoștințele și priceperea pentru a vă îndruma pașii. În toată perioada pandemiei, sistemul de învățământ românesc a trebuit să se adapteze unei noi realități, iar copiii și tinerii noștri au fost nevoiți să ia pauză de la viața de elev petrecută în sânul colegilor.

Vă felicit atât pe profesorii voștri cât și pe voi pentru faptul că ați reușit să faceți față acestei provocări fără precedent și să mergeți mai departe.

În prima voastră zi de școală, vă doresc mult succes și multe realizări, să pășiți cu încredere în noul an școlar. Să vă urmați pasiunile, să credeți în puterile voastre și să aveți curaj!”, a transmis senatorul Nicușor Cionoiu.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*