O femeie din Sărulești a fost reținută de polițiști după ce a furat dintr-o locuință bani și un card bancar, pe care l-a folosit apoi la cumpărături

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au fost sesizați de către o femeie din comuna Sărulești cu privire la faptul că, în perioada iunie – septembrie 2022, autori necunoscuți au pătruns în locuința sa de unde au sustras o sumă de bani și un card bancar. Cercetările desfășurate de polițiști au condus la identificarea autoarei, aceasta fiind o femeie de 27 de ani, din comuna Sărulești.

„În fapt, în luna iulie 2022, femeia, profitând de absența îndelungată a persoanei vătămate, a pătruns prin efracție în locuința sa, de unde a sustras suma de 19.000 de lei și un card bancar. În perioada 14 iulie – 12 septembrie, ea a efectuat plăți POS la diferiți comercianți, precum și mai multe retrageri de numerar, cauzând un prejudiciu de 22.000 de lei”, au transmis reprezentanții IPJ Călărași.

La data de 22 februarie, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au efectuat o percheziție domiciliară și au pus în executare un mandat de aducere, persoana în cauză fiind condusă la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași. În cauză a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, femeia fiind introdusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Călărași, urmând să fie prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Lehliu Gară, în vederea aplicării unei măsuri preventive.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*