O femeie din satul Răzvani, arestată preventiv după ce, beată fiind, a agresat un agent de poliție

O femeie din satul călărășean Răzvani a fost arestată preventiv, pentru ultraj și tulburarea ordinii și liniștii publice, după ce, aflată în stare de ebrietate, a lovit atacat și lovit un agent de poliție.

Potrivit IPJ Călărași, în cursul zilei de sâmbătă, 14 ianuarie, polițiști din Lehliu Gara, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu în satul Răzvani, au întâlnit un grup de persoane care se aflau pe mijlocul părții carosabile, iar când autospeciala s-a apropiat, din grup a ieșit o femeie care a lovit cu palma geamul portierei din stânga al autospecialei.

„În momentul în care agentul de poliție a deschis portiera autospecialei, femeia aflată într-o stare vădită de ebrietate, l-a lovit cu pumnul în zona feței. Imediat la fața locului s-au adunat mai multe persoane, rude ale femeii, polițiștii solicitând sprijinul altor echipaje aflate în serviciu. Femeia a fost imobilizată, iar în timpul introducerii în autospecială un alt agent de poliție a fost lovit de aceasta cu piciorul în zona umărului. De menționat, în timpul intervenției a fost folosit spray-ul iritant lacrimogen”, au precizat reprezentanții IPJ Călărași.

Femeia în cauză și un bărbat au fost conduși la sediul Poliției Orașului Lehliu Gară. A fost sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Lehliu Gară, procurorul dispunând efectuarea cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj și tulburarea ordinii și liniștii publice. Cei doi au fost reținuți pentru 24 de ore, ulterior fiind arestați preventiv pentru 30 de zile.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*