O mașină a Poliției, implicată într-un accident mortal în localitatea călărășeană Cuza Vodă

Accident mortal în care a fost implicată o mașină a Poliției. FOTO Ädi Drew
Accident mortal în care a fost implicată o mașină a Poliției. FOTO Ädi Drew

O persoană și-a pierdut viața și alte două au ajuns la spital după ce un autoturism s-a ciocnit cu mașina poliției în localitatea călărășeană Cuza Vodă.

Accidentul a avut loc pe Drumul Județean 210. Polițiștii de la Secția Rurală Grădiștea se aflau în patrulare atunci când mașina lor a fost lovită de un alt autoturism care nu i-a acordat prioritate.

Impactul a fost atât de puternic încât o persoană – o femeie aflată pe locul din dreapta șoferului – și-a pierdut viața. Cei doi șoferi au fost și ei răniți și au ajuns la spital.

Polițiștii au demarat cercetările într-un dosar de ucidere din culpă și vătămare corporală.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*