O școală și o grădiniță din Călărași își schimbă programul de funcționare în urma evoluției numărului de persoane infectate cu COVID-19

Elevii vor merge fizic la școală în funcție de gradul de vaccinare a cadrelor didactice

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Călărași a aprobat schimbarea scenarilor de organizare și desfășurare a cursurilor începând cu data de 20 octombrie pentru 2 unități din municipiul Călărași.

Astfel, Grădinița cu Program Prelungit “Țara Copilăriei” Călărași a trecut la scenariul roșu. În același timp, Școala Gimnazială Specială Nr. 1 Călărași a trecut la scenariul galben.

În scenariul roșu elevii sau preșcolarii învață de la distanță sau online, iar în cel galben, elevii merg la școală două săptămâni și apoi, alte două săptămâni, învață de acasă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*