Ordin de protecție emis pe numele unui bărbat după ce a blocat în trafic mașina fostei concubine și i-a reproșat că fiica lor a luat notă mică la Evaluarea Națională

Mașină de Poliție

Polițiștii călărășeni au emis un ordin de protecție pe numele unui bărbat care a blocat în trafic mașina fostei concubine și i-a reproșat că fiica lor a luat notă mică la Evaluarea Națională

La data de 4 iulie, în jurul orei 21:07, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Călărași au fost sesizați, prin S.N.U.A.U. 112, de către o femeie, de 31 de ani, cu privire la faptul că ar avea un conflict cu fostul concubin, care ar fi încălcat prevederile ordinului de protecție.

“Din verificările efectuate de către polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Grădiștea, reiese faptul că în jurul orei 20:50, în timp ce femeia s-ar fi deplasat cu autoturismul din direcția Vlad Țepeș către sat Nicolae Bălcescu, județul Călărași, ar fi fost blocată în trafic de către autoturismul condus de fostul concubin, în vârstă de 34 de ani.

Bărbatul ar fi coborât din autoturism și ar fi început să țipe la femeie și la fiica lor, de 15 ani, pe motiv că aceasta din urmă ar fi luat notă mică la examenul de Evaluare Națională”, a anunțat IPJ Călărași.

Față de bărbat a fost emis ordin de protecție la data de 28 aprilie, pentru 6 luni, fiindu-i interzis să se apropie la mai puțin de 100 m de fosta concubină.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de încălcare a măsurilor prevăzute în ordinul de protecție și a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv Călărași.

 

 

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*