Intervenție a pompierilor călărășeni în Săpunari pentru salvarea unui cal căzut într-o groapă adâncă de trei metri

Intervenție a pompierilor în Săpunari pentru salvarea unui cal căzut într-o groapă adâncă de trei metri. FOTO ISU Călărași

Pompierii din cadrul Secției Lehliu Gară au fost solicitați să intervină în dimineața zilei de marți, 9 august, într-o gospodărie din Săpunari, pentru salvarea unui cal ce căzuse într-o groapă adâncă de trei metri.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Barbu Știrbei” al județului Călărași, apelul a fost făcut în jurul orei 04.15, iar la fața locului s-a deplasat o autospecială de descarcerare din cadrul Secției Lehliu Gară.

Salvatorii au ajuns rapid la fața locului și au intervenit pentru extragerea animalului din respectiva groapă neacoperită folosind echipamentele de salvare, un troliu și mai multe role de furtun, cu care au reușit să asigure și să extragă cabalina fără probleme deosebite.

Intervenția pompierilor militari a durat aproximativ două ore și 40 de minute, calul fiind redat proprietarului fără a suferi vreo vătămare corporală.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*