Organizația Femeilor din PSD Călărași a oferit daruri copiilor din centrul de zi de la Dragoș Vodă

Daruri pentru copii, oferite de femeile social-democrate. FOTO PSD Călărași

Organizația Județeană a Femeilor Social-Democrate Călărași a fost  prezentă la Dragoș-Vodă, la Centrul de Zi pentru Copiii Școlari și Preșcolari, pentru a împărți cadouri, zâmbete și bucurie.

“Doamnele social-democrate au fost întâmpinate cu brațele deschise de copiii minunați care beneficiază de îngrijire și sprijin educațional în cadrul acestui centru modern și bine-echipat. A fost o acțiune din suflet pentru acești micuți, echipa OFSD retrăind, pentru câteva clipe, bucuria și nostalgia timpului copilăriei” – Organizația Femeilor din PSD Călărași.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*