Parfumuri contrafăcute, confiscate de jandarmii călărășeni în ziua de Dragobete

Parfumuri contrafăcute, confiscate de în ziua de Dragobete. FOTO: IJJ Călărași

Un echipaj de jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean Călărași a acționat vineri, 24 februarie, în zonele aglomerate din municipiu, în vederea protejării populației de activitățile comerciale ilicite și combaterii fenomenului infracțional și contravențional.

Astfel, potrivit IJJ Călărași, au fost descoperite două persoane ce ofereau spre vânzare parfumuri contrafăcute, inscripționate cu sigla unor mărci cunoscute, lipsind elementul de siguranță prevăzut articolelor originale.

Având în vedere că punerea în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare constituie infracțiune, jandarmii au întocmit actele de sesizare necesare organelor de urmărire penală, iar produsele contrafăcute au fost ridicate în vederea confiscării.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*