Patru bărbați reținuți de polițiști pentru tentativă de furt calificat într-un cabinet veterinar din Tămădău Mare

Polițiștii din Secția 8 de Poliție Rurală Tămădău Mare au reușit să identifice și să rețină patru bărbați, cu vârste cuprinse între 20 și 43 de ani, din județul Ialomița, în legătură cu o tentativă de furt calificat într-un cabinet veterinar. Incidentul a avut loc în noaptea de 15 spre 16 iunie, iar proprietarul cabinetului veterinar a sesizat poliția la data de 16 iunie, în jurul orei 14.30.

Potrivit IPJ Ialomița, suspecții au pătruns într-o anexă a cabinetului veterinar prin forțarea unui geam, însă nu au reușit să sustragă bunuri din interior. Investigațiile ulterioare au condus la identificarea și localizarea suspecților, iar polițiștii au obținut un mandat de percheziție domiciliară.

La data de 29 iunie, în urma percheziției domiciliare, polițiștii au descoperit obiectele folosite la comiterea faptei, precum și autoturismul utilizat de către suspecți. Ca urmare a acestor probe, polițiștii au dispus reținerea celor patru bărbați pentru o perioadă de 24 de ore.

Suspecții au fost escortați și introduși în Centrul de Reținere și Arest Preventiv Călărași, în vederea continuării cercetărilor. Aceștia vor fi supuși procedurilor legale pentru tentativă de furt calificat, iar instanța de judecată va decide măsurile ulterioare în funcție de probele aduse în dosar.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*