Percheziții ale polițiștilor călărășeni la persoane bănuite de delapidare în București și trei județe

Perchezițiila persoane bănuite de tulburarea ordinii și liniștii publice. FOTO cu rol ilustrativ

Polițiștii Inspectoratului Județean Călărași – Serviciul de Investigare a Criminalității Economice Călărași, ai Secției 1 Poliție Rurală Modelu și polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din Neamț, au efectuat marți, 17 mai, cinci percheziții domiciliare în municipiul București și  județele Călărași, Ilfov și Neamț, la locuințele unor persoane bănuite de delapidare.

Din cercetări a reieșit că, în perioada 2018 – 2020, doi bărbați din județul Călărași, ar fi încheiat contracte cu doi operatori de telefonie și și-ar fi însușit terminalele mobile, împreună cu  echipamentele  furnizate, fără a le introduce în gestiunea unei instituții pentru care ar fi fost încheiate contractele.  În urma perchezițiilor, polițiștii au descoperit și ridicat cinci terminale mobile.

Activitățile au fost desfășurate cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de delapidare, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Oltenița.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*