Percheziții domiciliare în județele Ialomița și Călărași la persoane bănuite de furt

Operațiune de amploare a procurorilor în lupta împotriva traficului de droguri. FOTO cu rol ilustrativ

Polițiștii ialomițeni efectuează joi, 27 ianuarie, cinci percheziții domiciliare, în județele Ialomița și Călărași, pentru documentarea activității infracționale a unor persoane bănuite de furt.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Ialomița, perchezițiile sunt efectuate la locuințele unor persoane bănuite de furturi din sediile unor societăți comerciale și din locuințe. Prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională este de aproximativ 30.000 de lei.

În cauză, vor fi puse în executare patru mandate de aducere.

La acțiune, participă luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Ialomița și polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*