Percheziții în Călărași și în București la traficanți de droguri care vindeau canabis

Droguri găsite de polițiști. FOTO IPJ Călărași

Mai multe percheziții au avut loc în Călărași și în București la traficanți de droguri care vindeau canabis.

Potrivit IPJ Călărași, la data de 03.04.2024, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Călărași împreună cu polițiști din cadrul S.C.C.O. Călărași și B.C.C.O București efectuează 12 percheziții domiciliare pe raza județului Călărași și a municipiului București, în două dosare penale, privind săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și trafic de droguri mare risc.

“Din materialul probator administrat, a reieșit faptul că, mai mulți făptuitori au procurat, preponderant din municipiul București, canabis, pe care il comercializează atât către consumatori din județul Călărași cât și din București.

De asemenea, cu privire la un alt făptuitor, cercetările au relevat că, în mod repetat, a deținut și vândut în municipiul București, diferite cantități de droguri de mare risc.
Audierile se vor desfășura la sediul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Călărași” – IPJ C
ălărași.

Acțiunea beneficiază de sprijinul jandarmilor din cadrul Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.
Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale din Poliţia Română.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*