Percheziții la persoane bănuite de operațiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept. Au fost ridicate peste 62.000 de bucăți de articole pirotehnice

Articole pirotehnice. FOTO Poliția Română

În urma a 17 percheziții domiciliare efectuate de polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași, au fost descoperite și ridicate în vederea indisponibilizării 62.730 de bucăți de articole pirotehnice.

La data de 21 decembrie, polițiștii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au efectuat 17 percheziții domiciliare în municipiul Călărași, comuna Roseți și comuna Alexandru Odobescu, la imobilele și la punctele de lucru ale unor societăți comerciale, administrate de mai multe persoane, care ar fi desfășurat fără drept operațiuni cu articole pirotehnice.

Cu ocazia perchezițiilor domiciliare efectuate au fost identificate 1.096 de kg de articole pirotehnice, din categoriile P1, F1, F2 și F3.

Polițiștii continuă cercetările, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de orice operațiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept.

Bunurile descoperite cu ocazia perchezițiilor domiciliare au fost ridicate și urmează a fi supuse unor constatări criminalistice.

La activități au participat și polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, Poliției Municipiului Călărași, Secției 1 Poliție Rurală Modelu și Secției 6 Poliție Rurală Grădiștea, Serviciului pentru Acțiuni Speciale și jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Călărași.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*