Peste 1.800 de persoane au fost vaccinate anti-COVID-19, până în prezent, în județul Călărași

Peste 1.800 de persoane au fost vaccinate împotriva COVID-19, până în prezent, în județul Călărași, nefiind raportate reacții adverse.

Potrivit Prefecturii Călărași, în ultimele 24 de ore, în cadrul etapei I, s-au vaccinat un număr de 72 persoane, iar numărul total de persoane vaccinate împotriva COVID-19 cu vaccinul Pfizer BioNtech, începând cu data de 31 decembrie 2020, prima administrare, a ajuns la 1.862, din care:

  1. Spitalul Județean de Urgență Călărași – 1055;
  2. Spitalul de Pneumoftiziologie Călărași – 366;
  3. Spitalul Orășenesc Lehliu-Gară – 123;
  4. Spitalul de Psihiatrie Săpunari – 128;
  5. Spitalul Municipal Oltenița – 190.

Până în prezent nu au fost raportate reacții adverse.

„Menționăm faptul că vaccinarea este gratuită, voluntară și necondiționată. Informații oficiale despre vaccinare se găsesc pe platforma națională de informare cu privire la vaccinarea împotriva COVID-19 – Rovaccinare: www.vaccinare-covid.gov.ro”, au transmis reprezentanții instituției.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*