Peste 1.800 de persoane legitimate în ultimele 24 de ore, pentru prevenirea răspândirii noului coronavirus, în județul Călărași

Măsuri sporite de siguranță pentru reducerea cazurilor de îmbolnăvire cu SARS-CoV-2

Peste 1.800 de persoane legitimate, 203 societăți comerciale și 413 mijloace de transport verificate în ultimele 24 de ore, pentru prevenirea răspândirii și limitarea infectării cu noul coronavirus, în județul Călărași.

Potrivit IPJ Călărași, polițiștii alături de reprezentanți ai unor instituții de aplicare a legii din județul Călărași, au continuat acțiunile în sistem integrat, în zonele publice aglomerate, în trafic, precum și în mijloacele de transport și cele de transport în comun, pentru verificarea respectării prevederilor legale și a măsurilor de protecție sanitară, în vederea prevenirii răspândirii COVID-19.

În cadrul acțiunilor desfășurate în ultimele 24 de ore, echipele mixte au acționat integrat, au legitimat 1.832 de persoane și au verificat respectarea prevederilor legale dispuse în contextul stării de alertă și a măsurilor sanitare în 203 societăți comerciale și 413 mijloace de transport, din care 197 de mijloace de transport public în comun.

Ca urmare a neregulilor constatate, au fost aplicate 157 sancțiuni contravenționale, 138 fiind pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală.

Acțiunile vor continua în sistem integrat și în perioada următoare în vederea conștientizării tuturor cetățenilor cu privire la necesitatea respectării măsurilor de distanțare socială, precum și a prevenirii și limitării infectării cu virusul SARS-CoV-2.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*