Peste 100 de sancțiuni contravenționale, aplicate de polițiștii călărășeni în contextul pandemiei de COVID-19

Peste 100 de sancțiuni, aplicate de polițiști pentru nerespectarea măsurilor dispuse în condițiile pandemie de COVID-19

Vineri, 19 martie, au continuat acțiunile desfășurate de personalul MAI, la nivelul județului Călărași, în contextul situației epidemiologice provocate de virusul SARS-CoV-2.

Polițiști, jandarmi și pompieri, împreună cu polițiști locali, au verificat 134 de societăți comerciale, 10 operatori economici, 2 operatori de transport persoane, 567 de mijloace de transport persoane și 82 de obiective de interes, precum restaurante, terase, fast food-uri. Controalele au vizat modul de respectare a măsurilor luate pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu COVID-19.

În cursul zilei de ieri, au fost aplicate 111 sancțiuni contravenționale la Legea 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de Covid-19, în valoare de 12.000 de lei. Acestea au fost aplicate pentru nepurtarea măștii de protecție și pentru nerespectarea restricțiilor privind deplasarea persoanelor.

Personalul MAI va continua activitățile pentru prevenirea și combaterea faptelor care favorizează răspândirea virusului SARS-CoV-2.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*