Primăria comunei călărășene Cuza Vodă reabilitează școala din localitate. Studiul de fezabilitate, realizat o firmă din București, pentru 270.000 lei

Puterea de cumpărare scade în județul Călărași. FOTO Adrian Boioglu
Bani pentru județul Călărași. FOTO Adrian Boioglu

Primăria Cuza Vodă din județul Călărași se pregătește să pună în practică un proiect de reabilitare și modernizare pentru Școala Gimnazială nr. 1. În acest sens, administrația locală a făcut o achiziție directă pentru Studiu de Fezabilitate necesar.

Achiziția a fost adjudecată de compania Embryo Projects SRL din București, iar suma este de 270.000 lei. Tema de proiectare prevede reabilitarea, modernizarea și extinderea cu grupuri sanitare a unui corp de clădire și construirea unui cop cu laboratoare, sală multifuncțională prin desființarea unui alt corp.

Primăria Cuza Vodă are nevoie de mai multe servicii. Printre acestea se numără un studiu de fezabilitate, llista de cantități rulate, o analiză cost-beneficiu, expertiza tehnică pentru Corpul C2 care va fi extins cu grupuri sanitare, un audit energetic, o expertiză de demolare pentru un alt corp de clădire și alte documentații.

Embryo Projects urmează să încaseze cei 270.000 lei în două tranșe egale. Firma câștigătoare a fost înființată în anul 2012 și este administrată de Mihai Hâncu. În anul 2022 firma avea 8 angajați și a înregistrat o cifră de afaceri de peste 3,9 milioane lei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*