Peste 140 de polițiști călărășeni s-au aflat la datorie în acest week-end pregătiți să intervină în sprijinul cetățenilor

Acțiune a polițiștilor călărășeni de la Rutieră. FOTO IPJ Călărași

În ultimele trei zile ale săptămânii trecute au fost organizate peste 30 de acțiuni, iar polițiștii călărășeni au intervenit la 164 de evenimente sesizate prin SNUAU 112, au aplicat peste 150 de sancțiuni contravenționale în valoare de 86.360 de lei și au fost constatate peste 40 de infracțiuni.

Potrivit IPJ Călărași, polițiștii rutieri au acționat  pentru prevenirea accidentelor de circulație, fiind amplasate radare pe principalele artere rutiere din județ. Ca urmare a măsurilor dispuse, au fost înregistrate scăderi față de perioada similară din ultimii trei ani în ceea ce privește numărul de accidente grave, numărul de decese și de răniți grav.

Au fost depistați și conducători auto care nu au respectat regulile de circulație, fiind constate 6 infracțiuni la regimul rutier. În urma abaterilor constatate, au fost reținute 20 de permise de conducere.

Pentru limitarea răspândirii virusului SARS-CoV-2, polițiștii au verificat 146 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate, peste 2.200 obiective de interes și 4.019 persoane, fiind aplicate sancțiuni contravenționale, în valoare de 7.000 de lei.

Având în vedere Sărbătorile Religioase din următoarea perioadă, efectivele Inspectoratului de Poliție Județean Călărași vor fi mobilizate pentru asigurarea desfășurării în condiții de siguranță a tuturor evenimentelor publice.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*