A fost semnat contractul pentru reabilitarea drumului care asigură accesul în municipiul Călărași din DN 3D

Se modernizează drumul Siderca

Primăria Municipiului Călărași anunță că luni, 23 august, s-a semnat contractul de execuție a lucrărilor pentru obiectivul „Îmbunătățirea infrastructurii rutiere DN 3D, tronson cuprins între DJ 306A și DN 3”.

Lucrările care se vor efectua pe drumul care asigură accesul în municipiul Călărași din DN3 D, cunoscut și sub numele de drumul Siderca, vizează realizarea de benzi suplimentare pentru asigurarea a două benzi de sens, pe întreaga lungime a drumului de 843 de metri, ranforsarea sistemului rutier existent, realizarea de piste de biciclete și trotuare pe ambele părți ale drumului și îmbunătățirea siguranței circulației prin amenajarea intersecției DN 3 cu DN 3D.

Valoarea totală a contractului este de 3.548.371,49 lei (fără TVA).

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*