Peste 160.000 de țigarete de contrabandă, confiscate de polițiștii călărășeni

Țigarete de contrabandă confiscate de polițiștii călărășeni

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, cu sprijinul Serviciului Rutier au depistat în trafic sâmbătă, 11 septembrie, pe DN21, în municipiul Călărași, un autocamion cu care se transportau ilegal țigarete.

În urma verificărilor, în capul tractor si în remorcă au fost găsite ascunse în diferite compartimente 167.360 țigarete. Șoferul în vârstă de 40 de ani, ar fi intenționat să le comercializeze, fără a putea face dovada provenienței acestora.

Țigarete de contrabandă confiscate de polițiștii călărășeni

Întreaga cantitate de țigarete a fost indisponibilizată. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă cu țigarete.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*