Peste o tonă de tutun de contrabandă, confiscată de polițiștii călărășeni

Peste o tonă de tutun de contrabandă, confiscată de polițiștii călărășeni. FOTO IPJ Călărași

Polițiștii din orașul Budești au oprit pentru un control, luni, 01 august, în comuna Frumușani, o autoutilitară condusă de un bărbat, de 35 de ani.

Potrivit IPJ Călărași, în interiorul autoutilitarei a fost găsită cantitatea de 1.120 de kg tutun foi, deținută ilegal. Întreaga cantitate a fost indisponibilizată și ridicată în vederea continuării cercetărilor demarate în cauză de polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice.

Peste o tonă de tutun de contrabandă, confiscată de polițiștii călărășeni. FOTO IPJ Călărași

A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „deţinerea de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, potrivit prezentului titlu, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false peste limita a 10.000 ţigarete, 400 ţigări de foi de 3 grame, 200 ţigări de foi mai mari de 3 grame, peste 1 kg tutun de fumat”.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*