Polițiștii călărășeni au tras mai multe focuri de armă pentru aplanarea unui scandal în Dragoș Vodă

Polițiștii călărășeni au tras mai multe focuri de armă pentru aplanarea unui scandal în Dragoș Vodă

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași cercetează 12 persoane pentru săvârșirea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și încăierare.

Potrivit IPJ Călărași, la data de 14 martie, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Dor Mărunt au fost sesizați prin SNUAU 112 de o femeie în vârstă în vârstă de 33 de ani, din comuna Dragoș Vodă, cu privire la faptul că este un scandal în desfășurare în care sunt implicate mai multe persoane. La fața locului s-au deplasat inițial patru echipaje de poliție care au constatat că cele sesizate se confirmă, 12 bărbați se manifestau agresiv, tulburând ordinea și liniștea publică, iar pentru aplanarea și dispersarea persoanelor în cauză au fost executate patru focuri cu pistolul în plan vertical.

Ulterior, la fața locului s-a deplasat o echipă complexă formată din polițiști din cadrul Poliției Orașului Lehliu Gară, Serviciului de Investigații Criminale, Secției 7 Poliție Rurală Dor Mărunt și luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale care au identificat persoanele implicate și au procedat la efectuarea de cercetări cu privire la faptele săvârșite.

„În fapt, la data de 14 martie, în jurul orelor 20.00, pe fondul unui conflict spontan, 12 persoane și-au aplicat lovituri reciproce la întâmplare cu pumnul, cu mai multe obiecte contondente din lemn și pietre”, au precizat polițiștii călărășeni.

După administrarea probatoriului, în cauză a fost dispusă măsura reținerii pe o perioadă de 24 de ore față de nouă persoane implicate, cu vârste cuprinse între 18 și 48 de ani. Ulterior, la data de 15 martie, au fost găsiți de polițiști și ceilalți trei bărbați, fiind prezentați toți Parchetului de pe lângă Judecătoria Lehliu Gară. Față de 10 persoane s-a dispus măsura preventivă a controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*