Polițiștii călărășeni au tras mai multe focuri de armă pentru aplanarea unui scandal în Dragoș Vodă

Polițiștii călărășeni au tras mai multe focuri de armă pentru aplanarea unui scandal în Dragoș Vodă

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași cercetează 12 persoane pentru săvârșirea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și încăierare.

Potrivit IPJ Călărași, la data de 14 martie, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Dor Mărunt au fost sesizați prin SNUAU 112 de o femeie în vârstă în vârstă de 33 de ani, din comuna Dragoș Vodă, cu privire la faptul că este un scandal în desfășurare în care sunt implicate mai multe persoane. La fața locului s-au deplasat inițial patru echipaje de poliție care au constatat că cele sesizate se confirmă, 12 bărbați se manifestau agresiv, tulburând ordinea și liniștea publică, iar pentru aplanarea și dispersarea persoanelor în cauză au fost executate patru focuri cu pistolul în plan vertical.

Ulterior, la fața locului s-a deplasat o echipă complexă formată din polițiști din cadrul Poliției Orașului Lehliu Gară, Serviciului de Investigații Criminale, Secției 7 Poliție Rurală Dor Mărunt și luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale care au identificat persoanele implicate și au procedat la efectuarea de cercetări cu privire la faptele săvârșite.

„În fapt, la data de 14 martie, în jurul orelor 20.00, pe fondul unui conflict spontan, 12 persoane și-au aplicat lovituri reciproce la întâmplare cu pumnul, cu mai multe obiecte contondente din lemn și pietre”, au precizat polițiștii călărășeni.

După administrarea probatoriului, în cauză a fost dispusă măsura reținerii pe o perioadă de 24 de ore față de nouă persoane implicate, cu vârste cuprinse între 18 și 48 de ani. Ulterior, la data de 15 martie, au fost găsiți de polițiști și ceilalți trei bărbați, fiind prezentați toți Parchetului de pe lângă Judecătoria Lehliu Gară. Față de 10 persoane s-a dispus măsura preventivă a controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*