Polițiștii călărășeni continuă acțiunile în incinta și în zonele adiacente unităților de învățământ.

Continuă acțiunile în incinta și în zonele adiacente unităților de învățământ. FOTO IPJ Călărași

Polițiștii din cadrul Biroului Siguranță Școlară împreună cu cei de ordine publică și rutieră au desfășurat, în perioada 19 – 25 februarie, pentru creșterea gradului de siguranță a elevilor și personalului didactic, acțiuni în incinta și în zona adiacentă a unităților de învățământ preuniversitar, în mijloacele de transport elevi și pe traseele de deplasare a mijloacelor de transport elevi. Totodată, s-a avut în vedere verificarea modului de respectare a măsurilor dispuse prin instituirea stării de alertă pentru prevenirea răspândirii SARS-CoV-2.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Călărași, 200 de polițiști au legitimat 1.066 de persoane, au verificat 130 de unități de învățământ și 68 de mijloace de transport elevi, iar în urma abaterilor constatate au fost aplicate 246 de sancțiuni contravenționale, în valoare aproximativ 25.000 de lei.

Astfel de acțiuni preventive vor fi efectuate și în perioada următoare, ne dorim și acționăm în permanență pentru ca elevii din județul nostru să meargă la școală în siguranță.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*