Mașinile de epocă vor putea fi, din nou, admirate, la Călărași

Mașină de epocă. FOTO Pixabay.com

Retromobil Club România, în parteneriat cu Primăria Municipiului Călărași, organizează sâmbătă, 16 septembrie, la Călărași, parada “Retromobil vine în orașul tău – ediția 2023”, în cadrul căreia aproximativ 80 de împătimiţi ai maşinilor de epocă îşi etalează „bijuteriile” pe patru roţi.

După întâlnirea în parcarea magazinului Bricodepot, programată începând cu ora 09:00, vehiculele istorice vor intra în oraș începând cu ora 10:30 pe traseul Str. Sloboziei – B-dul Republicii – B-dul Nicolae Titulescu – Str. Prel. București (până la intersecția Orizont – zona Cruci) – întoarcere pe str. Prel. București – B-dul Cuza Vodă – Str. Progresul – Str. Sloboziei, în zona Hotelului Călărași până la intersecția cu B-dul 1 Mai.

Începând cu ora 12:00, autovehiculele vor fi expuse publicului în parcările situate pe Str. Sloboziei (zona Hotelului Călărași) și respectiv pe Str. Progresul (tronsonul cuprins între Str. Pompieri și Str. Sloboziei) până la ora 14:00.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*