Polițiștii călărășeni, permanent în serviciul comunității

Acțiunile polițiștilor călărășeni pentru siguranța comunității din ultimele zile au avut ca rezultat prinderea în flagrant a 17 persoane, precum și dispunerea a 7 măsuri preventive. În trafic, pentru neregulile rutiere, 36 de conducători auto au rămas fără permis.

Potrivit IPJ Călărași, în perioada 09 – 17 decembrie, peste 800 de polițiști au acționat, la nivelul județului Călărași, pentru prevenirea faptelor antisociale și menținerea ordinii și siguranței publice.

Au fost organizate 182 de acțiuni și s-a intervenit la 282 de evenimente, dintre care 272 au fost sesizate prin 112.

Ca urmare a activităților, au fost constatate 82 de infracțiuni, 17 persoane au fost surprinse în flagrant, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 7 măsuri preventive.

Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 1.241 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 261.000 de lei și au confiscat bunuri în valoare de aproximativ 16.000 de lei.

Polițiștii rutieri au desfășurat activități pentru prevenirea accidentelor de circulație, fiind constatate 12 infracțiuni la regimul rutier. Au fost reținute 36 de permise de conducere și retrase 10 de certificate de înmatriculare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*