Polițiștii de frontieră, la datorie în minivacanța de Revelion

În pragul sărbătorilor de sfârșit de an, când numeroși cetățeni români se întorc acasă pentru a celebra alături de familie, Serviciul Teritorial al Poliției de Frontieră Călărași a luat măsuri suplimentare pentru a asigura un control eficient și operativ în punctele de frontieră deschise traficului internațional.

Alături de celelalte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne, polițiștii de frontieră vor acționa pentru menținerea ordinii și siguranței publice, prevenirea migrației ilegale și combaterea infracționalității transfrontaliere, oferind un cadru sigur pentru călătorii.

În prezent, în Punctul de Trecere a Frontierei Călărași, circulația autovehiculelor și a persoanelor se desfășoară în condiții normale, fără timpi mari de așteptare. Pentru a gestiona eficient traficul, vor fi adaptate arterele de control conform nevoilor, asigurând un flux continuu.

“Recomandăm persoanelor care doresc să tranziteze frontiera națională, verificarea valabilității documentelor de călătorie, precum și pregătirea din timp a acestora în vederea efectuării formalităților controlului de frontieră cu operativitate.

De asemenea, pentru evitarea aglomerărilor se recomandă utilizarea tuturor punctelor de trecere a frontierei deschise traficului internațional și consultarea situației traficului prin aplicația Trafic Online disponibilă pe www.politiadefrontiera.ro” – Serviciul Teritorial al Poliției de Frontieră Călărași.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*