Mihăiță Beștea i-a vizitat, de ziua lor, pe pensionari la Clubul din Oltenița

Mihăiță Beștea i-a vizitat, de ziua lor, pe pensionari la Clubul din Oltenița. FOTO: Facebook Mihaiță Beștea

Liderul social-democraților din Oltenița, Mihăiță Beștea, i-a vizitat, de ziua lor, pe pensionari la Clubul din Oltenița, pentru care a avut și un mesaj, postat pe pagina personală de Facebook.

Redăm, integral, mesajul acestuia către pensionari:

„Astăzi de Ziua Pensionarilor, alături de colegii mei, am încercat să aducem speranță și puțină bucurie dragilor noștri seniori!

Ne-am început ziua cu o vizită la Clubul Pensionarilor din Oltenița urmată de vizite la domiciliul unor bătrâni aflați în dificultate.

Ziua se va încheia cu un spectacol organizat de Consiliului Județean Călărași prin Centrul Județean de Cultură și Creație Călărași unde Irina Loghin precum și alți artiști  renumiți vor susține un spectacol de muzică și voie bună.

La acest spectacol un număr de peste 50 de seniori din Oltenița au primit invitații, pentru acest gest minunat mulțumim domnului președinte Vasile Iliuță precum și organizatorilor.

La mulți ani cu sănătate și bucurii alături de cei dragi vouă!”.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*