Polițiștii din Călărași au intervenit la 176 de evenimente, în minivacanța de 1 Decembrie

Mașină de poliție FOTO IPJ Călărași

Inspectoratul de Poliție Județean Călărași a fost la datorie, pe toată perioada minivacanței, astfel încât întreaga comunitate să petreacă în liniște și siguranță.

În urma activităților desfășurate, polițiștii au intervenit la 176 de evenimente, sesizate prin 112, au constatat 76 de infracțiuni și au aplicat 465 de sancțiuni contravenționale.

În perioada 30 noiembrie –3 decembrie a.c., peste 500 de polițiști au acționat, la nivelul județului Călărași, pentru prevenirea faptelor antisociale și menținerea ordinii și siguranței publice.

Pentru asigurarea climatului de ordine și siguranță publică, polițiștii au efectuat 44 de  acțiuni punctuale, intervenind la 176 de evenimente sesizate de cetățeni sau constatate direct de polițiștii aflați în teren.

În urma acțiunilor desfășurate, polițiștii au constatat 76 de infracțiuni, fiind prinse în flagrant delict 7 persoane, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 4 măsuri preventive.

Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 465 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 189.290 lei.

Ca măsuri complementare, au fost reținute 31 de permise de conducere și retrase 16 certificate de înmatriculare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*