Polițiștii din Călărași continuă acțiunile în cadrul săptămânii “Școala Altfel”

Polițiștii participă la acțiuni în cadrul săptămânii "Școala Altfel". FOTO IPJ Călărași

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași continuă activitățile preventive alături de elevi, în săptămâna „Școala altfel”.

Astfel, polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Dragalina au desfășurat activități în cadrul proiectului educațional „Dragalina – Te vrem în siguranță!”  la  Liceului Tehnologic „Duiliu Zamfirescu” Dragalina și Școala Generală nr. 1 Drajna Nouă.

Temele discuțiilor au vizat prevenirea bullyingului, delincvența juvenilă, precum și prevenirea faptelor de violență în școli.

Totodată, polițiștii au discutat cu preșcolarii din cadrul Grădiniței cu Program Normal nr. 1  Dragalina, în cadrul proiectului „Ne jucăm, învățăm să circulăm!”, prin care  s-a urmărit conștientizarea respectării regulilor de circulație.

Polițiștii le-au prezentat celor mici, sub formă de jocuri, riscurile la care se supun dacă nu respectă regulile rutiere.

De asemenea, polițiștii din cadrul Serviciului Cabinet, Biroului Siguranță Școlară, Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității, Poliției Orașului Lehliu Gară și Poliției Municipiului Oltenița au desfășurat activități în cadrul Liceului „Neagoe Basarab” Oltenița, Școlii Gimnaziale nr. 1 Răzvani și Școlii Gimnaziale nr. 1 Dichiseni.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*