Pompierii din Călărași au îndepărtat 16 arbori puși la pământ de vântul puternic

Arbori căzuți îndepărtați de pompieri. FOTO IGSU

Pompierii militari călărășeni în cooperare cu SVSU au intervenit la mai multe situaţii de urgenţă produse in ultimele 16 ore

În urma manifestărilor fenomenelor meteorologice periculoase, la nivelul județului, pentru gestionarea situațiilor de urgență, echipajele Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Barbu Știrbei” al județului Călărași în cooperare cu Serviciile Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă ale localităţilor au intervenit astfel:

  • la 3 degajari de acoperiș în municipiul Călărași (1), municipiul Oltenița (1), sat C-tin Brâncoveanu (1);
  • la 16 degajari de arbori în Călărași (12) [3 auto avariate] și Oltenița (1), CuzaVodă (1), Dragalina (1), Sapunari (1);
  • la 5 degajari de stalpi de electricitate în Călărași (3), C-tin Brâncoveanu (1), Valcelele (1);;
  • la 1 degajare de element de construcție metalică în Tudor Vladimirescu;
  • la 3 incendii Oltina-Unirea (1), Unirea (1) și Sarulesti (1);
  • la 3 inundații în Călărași;

În ceea ce privește alimentarea cu energie electrică, următoarele localități au întâmpinat probleme pe anumite zone din cauza vântului puternic: Ciocănești, Pietroiu, Unirea, Perișoru, Ștefan cel Mare, Borcea, Cuza Vodă, Dragalina, Grădiștea, Jegalia, Oltenița, Ulmu, Unirea și Ștefan Vodă.

Pe drumurile naționale sau județene se poate circula fără probleme.

Bacul de trecere – operator Ostrovit S.A. Ostrov a reluat activitatea de traversare a Dunării în zona Chiciu – Regie.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*