Pompierii militari călărășeni au depus o coroană de flori la Monumentul Eroilor din Zona Orizont

Pompierii militari au depus o coroană de flori la Monumentul Eroilor din Zona Orizont.. FOTO ISU Călărași

Pompierii militari călărășeni împreună cu reprezentanții structurilor Ministerului Afacerilor Interne au depus miercuri, 22 decembrie, la Monumentul Eroilor din zona Orizont o coroană de flori în memoria eroilor revoluției din 1989.

Cu același prilej un sobor de preoți au susținut o slujbă de pomenire a celor căzuți în timpul revoluției, iar reprezentantul Guvernului a avut o scurtă alocuțiune, evocând evenimentele petrecute în urmă cu 32 de ani.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*