Pompierii militari călărășeni au intervenit la peste 60 de situații de urgență în ultimele trei zile

Pompierii au intervenit la peste 60 de situații de urgență în ultimele trei zile. FOTO: ISU Călărași

Echipajele profesioniste de salvatori din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Barbu Știrbei” al județului Călărași au intervenit cu mijloacele tehnice destinate stingerii incendiilor, recuperării și salvării persoanelor sau animalelor din medii ostile vieții, precum și pentru acordarea primului ajutor calificat, la un număr de 62 de misiuni.

Potrivit ISU Călărași, din numărul total de intervenții, 55 au fost ale paramedicilor SMURD, pentru acordarea primului ajutor și transportarea la spital a persoanelor rănite ori cu probleme medicale grave, misiuni de asigurare a măsurilor PSI și pentru intervenția la două accidente rutiere.

De asemenea, în această perioadă, pompierii călărășeni au acționat cu autospecialele din dotare pentru stingerea a cinci incendii, respectiv un accident rutier urmat de incendiu în localitatea Frumușani, un incendiu de locuință în comuna Borcea, soldat cu o persoană decedată, un incendiu la acoperișul unei locuinței în satul Oltina, comuna Unirea, un incendiu de vegetație în localitatea Fundeni în apropierea unei casei părăsite și un incendiu de cauciucuri și resturi menajere în localitatea Sărulești.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*