Pompierii militari călărășeni, prezenți la Bursa Generală a Locurilor de Muncă

Pompierii militari călărășeni, prezenți la Bursa Generală a Locurilor de Muncă. FOTO ISU Călărași

Pompierii militari călărășeni sunt prezenți vineri, 20 mai, la Bursa Generală a Locurilor de Muncă organizată de către Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Călărași, unde prezinta tinerilor oferta educaționala a IGSU.

AJOFM Călărași organizează vineri, 20 mai, Bursa Generală a Locurilor de Muncă, fiind invitați să participe operatori economici și instituții publice. Acțiunea se desfășoară începând cu ora 10.00 în municipiul Călărași, în Foaierul Centrului Cultural Județean „Barbu Știrbei” Călărași.

„Pompierii călărășeni sunt prezenți la acest eveniment cu patru cadre, care vor prezenta celor interesați posibilitățile de angajare în cadrul instituției noastre, fiind puse la dispoziție informații și ghiduri, atât cu ofertele Facultății de Pompieri din cadrul Academiei de Poliție Alexandru Ioan Cuza din București, cât și ale Școlii de subofițeri pompieri și Protecție civilă Pavel Zăgănescu Boldești”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Călărași, plt. adj. șef Ștefan-Ovidiu Tătăranu.

Pompierii militari vor prezenta oferta educațională, fiind pregătite în acest sens mai multe ghiduri și pliante cu informații utile pentru doritori.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*