Prefectul Valentin Barbu, schimbat din funcție. El va candida la președinția CJ Călărași din partea PNL

Valentin Barbu. FOTO Prefectura Călărași

Prefectul de Călărași Valentin Barbu a fost schimbat din funcție, printr-o decizie a Guvernului.

Executivul a decis numirea în funcția de prefect al județului Călărași a lui Valentin Deculescu, consilier județean PNL.

Valentin Barbu a renunțat la funcția de reprezentant al Guvernului în teritoriu deoarece urmează să candideze la președinția Consiliului Județean Călărași din partea PNL.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*