Președintele CJ Călărași, Vasile Iliuță, a semnat contractul pentru modernizarea DJ 211D

Președintele CJ Călărași, Vasile Iliuță, a semnat contractul pentru modernizarea DJ 211D. FOTO: CJ Călărași

Președintele CJ Călărași, Vasile Iliuță, a semnat vineri, 28 iulie, la sediul instituției, contractul pentru începerea lucrărilor de „Modernizare și reabilitare a drumului județean DJ 211D, tronson Cuza – Vodă – Ștefan Vodă – DN 21″.

„Acest proiect de infrastructură rutieră a fost depus spre finanțare în luna noiembrie 2021 și a primit aprobarea în cadrul prestigiosului Program Național Anghel Saligny în iulie 2022”, a precizat Vasile Iliuță.

Conform detaliilor din contract, valoarea totală a proiectului este estimată la 36.469.594,96 lei, din care suma de 35.326.098,97 lei provine din fonduri alocate prin Programul Național “Anghel Saligny”. Modernizarea drumului DJ 211D reprezintă un pas important în îmbunătățirea infrastructurii rutiere din județul Călărași și va aduce numeroase beneficii comunităților locale.

Durata de implementare a proiectului este estimată la 36 luni.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*