Președintele CJ Călărași, Vasile Iliuță, prezent la inaugurarea noului sediul al Camerei de Conturi Călărași

Vasile Iliuță, prezent la inaugurarea noului sediul al Camerei de Conturi Călărași. FOTO Facebook Vasile Iliuță

Președintele Consiliului Județean, Vasile Iliuță, împreună cu administratorul județului, Bogdan Mihai, au fost prezenți la inaugurarea noului sediu al Camerei de Conturi Călărași.

Sediul Camerei de Conturi este o construcție modernă, angajaţilor fiindu-le create toate condiţiile necesare pentru a își desfășura, în mod eficient, activitatea.

“Inaugurarea noului sediu s-a produs în anul în care Camera de Conturi Călărași sărbătorește 30 de ani de activitate neîntreruptă și l-am felicitat pe directorul Marius Culea pentru managementul responsabil și transparența instituțională pe care a reușit să o păstreze în cadrul acestei instituții importante din administrația centrală” – a declarat Vasile Iliuță.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*