Președintele CJ Călărași, Vasile Iliuță, verifică progresul lucrărilor de modernizare a Drumului Județean DJ 311, Arțari – Nicolae Bălcescu

Vasile Iliuță verifică progresul lucrărilor de modernizare a Drumului Județean DJ 311. FOTO: CJ Călărași

Președintele Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuță, însoțit de administratorul public Bogdan Mihai și angajații din cadrul aparatului de specialitate, a efectuat o întâlnire de lucru pentru a evalua stadiul lucrărilor de modernizare a Drumului Județean DJ 311, traseul Arțari km 0+000 – Nicolae Bălcescu km 17+650.

În cadrul întâlnirii, oficialii CJ au discutat cu reprezentanții constructorului responsabil de proiect despre graficul de execuție și lucrările ce urmează a fi demarate în perioada imediat următoare.

Președintele Vasile Iliuță a subliniat că dezvoltarea unei infrastructuri rutiere de calitate reprezintă una dintre prioritățile sale pentru județ, iar modernizarea DJ 311 va contribui semnificativ la îmbunătățirea infrastructurii rutiere și la dezvoltarea economică a regiunii.

Proiectul de modernizare a drumului DJ 311 beneficiază de finanțare prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny” și are o valoare totală de 106.144.113,85 lei. Ordinul de începere a lucrărilor a fost emis la data de 18 aprilie 2023.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*