Primăria Călărași a finalizat o parcare, în zona blocului G1, din strada Victoriei

FOTO Primăria Călărași

Primăria Municipiului Călărași, prin Serviciul Public Pavaje Spații Verzi (SPPSV), a finalizat lucrările de amenajare a unei noi parcări de reședință, în zona blocului G1, din strada Victoriei.

Cetățenii din această zonă vor beneficia de 25 de locuri de parcare.

“Pe o suprafață de 1.000 de metri pătrați, s-a lucrat la întreţinerea carosabilului, aplicându-se covor asfaltic, dar și la reabilitarea trotuarelor.

SPPSV Călărași continuă procesul de modernizare a curților interioare aferente blocurilor C14-C16 (pe o suprafață de 2.550 mp, se vor efectua lucrări de întreținere a carosabilului, dar și de reabilitare a trotuarelor) și K18-K22 (pe o suprafață de 3.620 mp), prin amenajarea de parcări de domiciliu” – Primăria Călărași.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*