Femeie din Modelu, agresată de concubinul ei. A fost lovită cu pumnii și i-a fost aruncată o farfurie în față

O femeie din Modelu a fost agresată de concubinul ei, fiind lovită cu pumnii și fiindu-i aruncată o farfurie în față.

Potrivit IPJ Călărași, la data de 12 noiembrie, în jurul orei 16:07, polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Modelu au fost sesizați, prin apel 112, de către un bărbat, de 44 de ani, din municipiul Călărași, cu privire la faptul că soacra sa a fost agresată de concubinul acesteia.

În urma primelor cercetări, a reieșit faptul că, în jurul orei 14:00, femeia de 69 de ani, în timp ce se afla la domiciliul comun din Modelu, pe fondul unui conflict spontan, a fost lovită cu pumnii în zona feței și a membrelor inferioare de către concubinul său, de 56 de ani.

În jurul orei 15:00, bărbatul ar fi luat o farfurie pe care i-ar fi aruncat-o femeii în zona feței, după care i-ar fi tras cerceii din ureche, provocându-i leziuni.

Aceasta a fost transportată la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Totodată, a fost întocmit formularul de evaluare a riscului, în urma căruia a reieșit că există risc pentru viața, integritatea corporală sau libertatea persoanei, dar aceasta s-a opus emiterii ordinului de protecție provizoriu.

În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.

În urma probatoriului administrat, față de bărbat a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Călărași.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*