Primăria Călărași anunță cum pot solicita cetățenii un loc de parcare

Parcări amenajate în Călărași. FOTO Paul Alexe

Primăria Municipiului Călărași aduce la cunoștință cetățenilor faptul că, locurile de parcare de domiciliu vacante pot fi solicitate online sau la sediul instituției, în orice zi lucrătoare.

Regulamentul, harta interactivă cu locurile vacante și aplicația prin care puteți solicita un loc de parcare de domiciliu pot fi găsite accesând următorul link: https://primariacalarasi.ro/parcare-rezidentiala/.

“Totodată, vă informăm că prevederile art. 13, alin. (1), lit. a), din Regulamentul parcărilor de domiciliu, aprobat prin HCL nr. 98/2003: “Ocuparea fără drept a unui loc de parcare de domiciliu, în intervalul de timp prevăzut la art. 2 alin. (3)” se sancționează cu amendă contravențională de la 300 de lei până la 500 de lei.

Locurile de parcare vacante pot fi solicitate și de persoanele fizice sau juridice, care au domiciliul/sediul social într-un imobil nearondat respectivei parcări, precum și de cei care dețin deja un loc de parcare”, a informat Primăria Călărași.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*