Primăria Călărași începe o campanie de dezinsecție împotriva țânțarilor

Acțiune de combatere a căpușelor pe spațiile verzi. FOTO cu rol ilustrativ

Primăria Municipiului Călărași desfășoară, în perioada 08 – 12 mai, tratamente de combatere a țânțarilor (adulți și larve) prin aviotratament, pe domeniul public al orașului.

Tratamentul se va executa în intervalul orar 06.00 – 11.00, în funcție de condițiile atmosferice fiind posibilă prelungirea perioadei.

„Precizăm că tratamentele se vor desfășura în condiții corespunzătoare, pe raza municipiului Călărași, respectând prevederile legale de protecție a mediului, a sănătății și securității populației”, au spus reprezentanții instituției.

Substanțele active folosite sunt: Permetrin, Tetrametrin, Piperonil Butoxide, Deltametin, Esbiotrin, Bacillus Thuringiensis, acestea fiind omologate de Comisia Națională pentru Produse Biocide.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*