Primarul Marius Dulce: “100 de arbori au căzut în ultimele zile. E un volum mare de muncă și vă asigur că ajungem la toate sesizările primite”

Copaci căzuți în Călărași. FOTO Facebook Marius Dulce

Primarul din Călărași, Marius Dulce, a afirmat că 100 de arbori au căzut în ultimele zile, au fost și alte probleme în municipiu cauzate de viscolul puternic, dar a dat asigurări că se va ajunge la toate sesizările primite.

Peste 100 de arbori au căzut, în municipiu, sub greutatea ploii și a zăpezii din ultimele zile.

Foarte multe zone ale Călărașiului au fost devastate de viscolul puternic, iar cartiere întregi au rămas fără energie electrică.

Am acționat din prima clipă în care avertizările de cod portocaliu și apoi roșu au intrat în vigoare.

Jandarmi, pompieri, echipele Primăriei și ale Poliției Locale intervin și la această oră pentru ridicarea copacilor și la degajarea arterelor de circulație.

Nu este ușor! E un volum mare de muncă și vă asigur că ajungem la toate sesizările primite.

Am văzut că sunt anumiți cetățeni care caută vinovați.

În astfel de situații căutăm soluții.

Nu există vinovat în fața naturii dezlănțuite!

Sper ca pe viitor, colaborarea dintre locuitori cu serviciul responsabil de toaletarea copacilor să fie mai bună și să înțelegem pericolele care pot apărea.

Acolo unde sunt lucrări la străzi și trotuare voi verifica personal alveolele dedicate arborilor.

Vreau să verific dacă săpăturile pe care le efectuăm la modernizarea străzii București le slăbesc puterea rădăcinilor.

Pe de altă parte, nimeni nu anticipează puterea naturii, iar imaginile din parcul central, unde nu există niciun șantier, spun totul.

Să auzim de bine!” – Marius Dulce.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*