Primarul Marius Dulce a vizitat șantierul de pe strada Independenței: „Au fost finalizate trotuarele și urmează să venim cu primul strat de asfalt până la calea ferată

Strada Independenței din Călărași

Primarul municipiului Călărași, Marius Dulce, a vizitat șantierul de pe strada Independenței și a precizat că au fost finalizate trotuarele și urmează să se vină cu primul strat de asfalt până la calea ferată.

„Am vizitat și șantierul de pe strada Independenței unde s-au finalizat trotuarele, s-a compactat piatra și urmează să venim cu primul strat de asfalt până la calea ferată”, a declarat Marius Dulce.

Lucrările care au demarat la finele lunii martie după semnarea Ordinului de începere vizează modernizarea str. Independenței (923,65 m) și respectiv Prel. Independenței (678,14 m), în lungime totală de 1601,79 m.

Valoarea totală a proiectului ”Reabilitare și modernizare strada Independenței, tronson str. Dobrogei – str. Păcii”, finanțat din fonduri guvernamentale prin PNI Anghel Saligny, este de 7.207.088,80 lei (TVA inclus), din care suma alocată din fonduri guvernamentale, 6.842.053,45 lei (TVA inclus). Diferența de 365.035,35 lei (TVA inclus) va fi asigurată de la bugetul local.

Termenul de execuție este de 12 luni.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*