Călărășean arestat preventiv după ce, prin metoda „loverboy”, a silit o adolescentă să se prostitueze

Un bărbat din județul Călărași a fost arestat preventiv, pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de minori și act sexual cu un minor, după ce, prin metoda „loverboy”, a silit o adolescentă să se prostitueze.

Potrivit Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Călărași, în cauză s-a reținut faptul că, la jumătatea lunii mai 2020, bărbatul a recrutat o minoră, prin metoda „loverboy”, în scopul exploatării acesteia prin determinarea la practicarea prostituției și, prin utilizarea de promisiuni, dar și prin amenințări și agresiuni fizice, a determinat-o pe minoră, să întrețină relații sexuale contra cost cu mai multe persoane. Totodată, în perioada mai – iulie 2020, el a întreținut la rândul său relații sexuale cu persoana vătămată minoră.

La data de 26 aprilie 2021, procurorii DIICOT Călărași, împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul SCCO Călărași, au efectuat o percheziție domiciliară, în urma căreia a fost pus în aplicare un mandat de aducere.

În cursul zilei de marți, 27 aprilie, Tribunalul Călărași a dispus arestarea preventivă a inculpatului, pentru o perioadă de 30 de zile.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*