Călărășean arestat preventiv după ce, prin metoda „loverboy”, a silit o adolescentă să se prostitueze

Un bărbat din județul Călărași a fost arestat preventiv, pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de minori și act sexual cu un minor, după ce, prin metoda „loverboy”, a silit o adolescentă să se prostitueze.

Potrivit Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Călărași, în cauză s-a reținut faptul că, la jumătatea lunii mai 2020, bărbatul a recrutat o minoră, prin metoda „loverboy”, în scopul exploatării acesteia prin determinarea la practicarea prostituției și, prin utilizarea de promisiuni, dar și prin amenințări și agresiuni fizice, a determinat-o pe minoră, să întrețină relații sexuale contra cost cu mai multe persoane. Totodată, în perioada mai – iulie 2020, el a întreținut la rândul său relații sexuale cu persoana vătămată minoră.

La data de 26 aprilie 2021, procurorii DIICOT Călărași, împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul SCCO Călărași, au efectuat o percheziție domiciliară, în urma căreia a fost pus în aplicare un mandat de aducere.

În cursul zilei de marți, 27 aprilie, Tribunalul Călărași a dispus arestarea preventivă a inculpatului, pentru o perioadă de 30 de zile.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*