Primarul Marius Dulce a vizitat șantierul parcului din zona de vest

Lucrări la parcul din zona de vest a municipiului Călărași. FOTO Facebook Marius Dulce

Primarul Marius Dulce a făcut o vizită la șantierul parcului din zona de vest a municipiului.

S-au montat camerele video de supraveghere în parcul din zona de vest a municipiului. M-am întâlnit, pe șantier, cu constructorul cu care am decis remedierea deficiențelor apărute în zona pistelor de biciclete.

Investiția intră în linie dreaptă! Avem pregătiți 700 de copaci cu care vom înfrumuseța și răcori zona. Amenajăm și băncile pentru odihnă în număr de 200.

Ineditul parcului îl reprezintă zona de skate, un loc conceput de un campion al acestui sport care de câțiva ani este îndrăgit și practicat de copiii noștri” – a declarat Marius Dulce.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*