Primarul Marius Dulce afirmă că lucrările la noul sediul al Poliției Locale Călărași sunt în grafic

Lucrări la noul sediu al Poliției Locale Călărași. FOTO Primăria Călărași

Primarul Marius Dulce a făcut o vizită pe șantierul noului sediul al Poliției Locale Călărași și a anunțat că lucrările sunt în grafic.

Amplasată în zona 2 Moldoveni clădirea se ridică conform graficului stabilit cu constructorul.

Am dorit ca reprezentanții locali ai ordinii și liniștii publice să fie cât mai aproape de cetățeni și vreau, totodată, o mai mare prezență a polițiștilor locali în comunitate.

Să-și exercite autoritatea, conform legii, atunci când sunt sesizate fapte antisociale” – a declarat Marius Dulce 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*