Primarul Marius Dulce anunță începerea lucrărilor de asfaltare pe strada Viitor

Lucrări pe strada Viitor. FOTO Facebook Marius Dulce

Primarul din Călărași, Marius Dulce, anunță începerea lucrărilor de asfaltare pe strada Viitor.

El a afirmat că lucrările constau, pe lângă asfaltarea carosabilului și trotuarelor, și în înlocuirea căminelor și gurilor de scurgere, montare de indicatoare.

“Am început deja lucrările de asfaltare a străzii Viitor. Investiţia, asumată încă de la preluarea mandatului, este necesară pentru fluidizarea traficului rutier în contextul demarării în perioada imediat următoare a proiectului privind modernizarea străzii Bucureşti, respectiv str. Prel. Bucureşti. Principalele lucrări ce se vor executa constau în: asfaltare carosabil şi trotuare, înlocuire cămine şi guri de scurgere, montare indicatoare, executare de marcaje logitudinale şi transversale.

În funcţie şi de condiţiile meteo, estimăm că obiectivul va fi gata până la mijlocul primăverii anului viitor. La final, strada va deveni cu sens unic (de la B-dul Cuza Vodă către str. Portului)

Dupa Rahova şi Plevna, Viitor devine a 3-a arteră importantă ce va fi modernizată în acest mandat”, a declarat Marius Dulce.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*