Program de lucru modificat pentru persoane juridice al SRPCIV Călărași

Program de lucru modificat pentru persoane juridice al SRPCIV Călărași. FOTO Prefectura Călărași

Instituția Prefectului Călărași informează că pentru eficientizarea activității Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor al județului Călărași, la ghișeele Compartimentului Înmatriculare și Evidența Vehiculelor Rutiere, se modifică programul de lucru pentru persoanele juridice

Astfel, începând cu data de 26 ianuarie, în zilele de luni, marți, miercuri și joi, în intervalul orar 12.30 – 14.30, activitatea de depunere a dosarelor de înmatriculare/transcriere a unui vehicul se efectuează și fără o programare on-line prealabilă, cu respectarea timpilor de efectuare a acestor operațiuni și în limita de timp prevăzută programului de lucru cu publicul.

Eliberarea documentelor, respectiv a plăcilor cu numere de înmatriculare, a cărții de identitate a vehiculului și a dovezii înlocuitoare a certificatului de înmatriculare se realizează în conformitate cu prevederile art. 12 din ordinul M.A.I. nr. 1501/2006 privind procedura înmatriculării, înregistrării, radierii și eliberarea autorizației de circulație provizorie sau pentru probe a vehiculului, republicat, într-un termen de maxim 20 de zile.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*