Programul manifestărilor organizate cu ocazia Zilelor Municipiului Călărași: 24 – 25 septembrie

Centrul municipiului Călărași. FOTO Adrian Boioglu

Primăria Municipiului Călărași și Consiliul Local Călărași organizează, în perioada 24 – 25 septembrie, „Zilele Municipiului Călărași”, eveniment ce marchează 427 de ani de atestare documentară a localității, respectiv 170 de ani de când Călărașiul a fost declarat un oraș liber.

Iată programul manifestărilor la care sunteți invitați să luați parte:

Sâmbătă, 24 septembrie 2022

Orele 10.00 – 12.00: Ceremonia oficială de deschidere a evenimentului (decernare titluri de cetățean de onoare al municipiul Călărași și Diplome de excelență pentru rezultate obținute în activitate);

Locație: Sala Barbu Știrbei a Centrului Județean de Cultură și Creație Călărași:

Orele 10.00 – 12.00: Program dedicat copiilor: Demonstrație karate – Clubul Sei Jitsu din municipiul Călărași; dans sportiv – Palatul Copiilor Călărași;

Locație: Platoul din fața Centrului Județean de Cultură și Creație Călărași

Orele 19.00 – 22.00: Program artistic susținut de:

  • Ansamblul etnofolcloric PLĂIEȘII din Republica Moldova
  • artiști locali
  • LEA & coSma
  • ASU

Locație: Scena amplasată în fața Palatului Prefecturii

Duminică, 25 septembrie 2022

Orele 10.00 – 12.30: Program dedicat copiilor: jocuri interactive, pictură pe față, personaje de poveste care interacționează cu micii spectatori; teatru și animație stradală;

Locație: Platoul din fața Centrului Județean de Cultură și Creație Călărași

Orele 12.00 – 13.30 Parada motocicliștilor pe străzile orașului, după următorul traseu: parcare NAVROM (ora 12,00) – Str. Dobrogei – Str. Independenței – Str. Portului – B-dul Republicii – B-dul Cuza Vodă – Str. București (către SIDERCA) – stația PECO ORIZONT – Str. București – platoul situat în fața Centrului Județean de Cultură și Creație Călărași; prezentarea motocicletelor.

Orele 19.00 – 23.00: Program artistic susținut de:

  • artiști locali;
  • BIBI;
  • RALUKA & Band;
  • HOLOGRAF;

Locație: Scena amplasată în fața Palatului Prefecturii:

Ora 22.00: Teatru și animație stradală – Grande Madame, spectacol de lasere, confetti, bile XXL, etc.

Primăria Municipiului Călărași va organiza marți, 27 septembrie, „Nunta de Aur”, sărbătoarea împlinirii în acest an a 50 de ani de căsătorie a cuplurilor cu domiciliul stabil în municipiul Călărași.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*